Verdere informatie en contact

Heeft u vragen of een goed idee?
Alle (positieve) aandacht voor dit project is van harte welkom. Geen vraag is te dom. Ik probeer wekelijks alle tijd te nemen om uw e-mail te beantwoorden. Reageren doe ik altijd.

Mail mij op:   vincent(apuhstaart)christos.nl  

Ik ben niet te vinden en te bereiken via "roddelbeest" (facebook, twitter, whatsapp, etc.), dus bovenstaand e-mailadres is de beste en snelste weg. 

Zoekt u het wachtwoord voor de ingepakte bestanden bij Aantekeningen?
Zo ja, het wachtwoord is: www.christos.nl
 

Over Christos.nl
Op deze website zijn pdf-bestanden te downloaden met een zeer letterlijke vertaling van met tekstfragmenten uit het Nieuwe Testament en het Griekstalig Oude Testament (LXX). Alles is kosteloos en u kunt de teksten ook gebruiken voor uw eigen vertaling.

Denk niet: Ik wacht tot het Nieuwe Testament op deze website compleet is, want wie weet is de Meester er dan al voor hen die wél van dit boek gegeten hebben.

Hoe kunt u dit project steunen?
Door nu nog een link er naar toe te plaatsen of anderen een e-mail te sturen met deze site als tip. Mocht u zelf een website of pagina met linkjes hebben, plaats dan vandaag een link naar https://christos.nl met als naam bijvoorbeeld: Christos Vertaling of Nieuwe bijbelvertaling Christos.
Namens de toekomstige lezers onze hartelijke dank.

Copyright-verklaring: vertaler/auteur geeft hierbij toestemming om de inhoud van de PDF-bestanden te delen, kopieëren en publiceren op welke wijze dan ook.

Privacy-verklaring: Zover wij nu weten slaan wij geen informatie van u op door middel van het gebruik van deze website. Mocht dit wel zo zijn, dan zullen we direct als we dat vernemen uw informatie verwijderen en nergens voor gebruiken.

Download hier gratis de bijbel
"Spitten in oude letterlijk vertaalde teksten van profetieën van eindtijd tot nieuwe tijd." - m.v.g, Vertaler Vincent

          - een met hartelijke groet,
                 Vertaler Vincent